Maailman Voittaja 2014 – lauantai

Mitä enemmän seuraan internetin kautta MV -näyttelyitä, sitä enemmän kadun etten mennyt sinne. Maailman Voittajasta ei ainakaan toistaiseksi ole juuri lainkaan kuvia taikka videoita netissä. Taitaa olla että kaikki näkemisen arvoinen jää Messukeskuksen seinien sisäpuolen hyvään talteen..

Aloitetaan vaihteeksi hyvistä asioista! Hymyn huulilleni nostatti lauantain kierroksella parikilpailun voittaneet kauniit borzoit ja niitten handler – mikä yhdennäköisyys koiran ja ihmisen välillä!

Olin myös positiivisesti yllättynyt perjantain ja lauantain ryhmäkehiä nauhalta katsellessani siitä, että yhä useammat näyttelykoirat alkavat olla paremmassa lihaskunnossa mitä aiemmin olen nähnyt. Kerrankin näkyi ryhmäkehissä myös omaa silmääni miellyttävä yksilö, nimittäin lauantain veteraanihusky. Edustavaa kuvaa siitä ei tähän hätään löytynyt.

Kiinnitin huomiota suurimman osan koirien liikkeisiin. Mietin, onko koirat opetettu juoksemaan niin lujaa ravia, että koirat yliastuvat vai onko suurin osa näyttelymenestyjistä näin huonoliikkeisiä? Yliastumisen lisäksi näkyi tapauksia, jotka vaappuivat tai niiden liikkeet olivat muuten vaikean oloiset.

Loppuun vielä pari kuvaa, joita toivoisin ettei joskus enää nähtäisi ollenkaan. Tällaisten koirien palkitseminen tulisi kieltää ja olla rohkaisematta ihmisiä kasvattamaan tällaisia koiria. Sitä päivää odotellessa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s